contactproducten


Producten

Levering van kitten en toebehoren
Bij Waterland Kitafdichtingen BV kunt u tevens terecht voor diverse materialen en allerlei soorten kitten, waaronder kit in de gewenste kleur, siliconenkit, brandwerende kitten, elastische kitten, vloeistofdichte kit. Geheel naar uw wens.

Waterland Kitafdichtingen BV werkt met verschillende hoogwaardige kitten die toepasbaar zijn op o.a. vloeren, vloeistofdichte vloeren, natuursteen, garages, zwembaden, trappenhuizen, balkons en galerijen, sanitair, tegelwerk, gevels, structurele beglazing etc.
De kracht van het bedrijf is dan ook dat er uitsluitend gewerkt wordt met gekwalificeerd personeel die het vak verstaan, plus het feit dat er alleen met hoogwaardige producten wordt gewerkt zoals Saba, Sika en Otto. Produkten die er om bekend staan aan de juiste normen en eisen te voldoen. Waterland onderhoudt hieromtrent ook nauwe contacten met deze leveranciers.

sabalogo sikalogootto_logo

Sika
Sikaflex-84 UV is een bekend begrip in de schildersbranche en staat voor kwaliteit. Het gebruik van deze beglazingskit verlengt de levensduur van het kozijn omdat de 1-component polyurethaan kit kozijnverbindingen waterdicht maakt. De nagenoeg universele overschilderbaarheid van deze polyurethaankit zorgt voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Kleuren: wit, bruin, betongrijs en zwart. Verpakking: 310 ml patroon en 600 ml worsten.

 

Postbus 330
2990 AH Barendrecht
Tel. 06 54294175

vca