contactproductenMilieu en Infra

Ook als het gaat om afdichtingen op het gebied van Milieu en Infra kunt u rekenen op de jarenlange ervaring van Waterland Afdichtingen BV.

Systeemoplossingen

Zo bieden wij op het gebied van milieu een compleet assortiment afdichtingsystemen voor vloeistofdichte en vloeistofkerende toepassingen. Oplossingen voor een optimale bescherming van de bodem en ons drinkwater. In de afgelopen jaren hebben wij afdichtingen verzorgd op bv. Vliegvelden, in de (petro)chemische industrie, zuiveringsinstallaties, werkplaatsen en tankstations.


 

Praktijk gericht

Voegen in bedrijfsvloeren moeten chemisch resistent afgedicht worden. Daarnaast moet de voegafdichting voldoende mechanisch belastbaar zijn voor het berijden met heftrucks, palletwagens etc. Voorbeelden hiervan zijn dilaterende voegen in gestorte betonnen vloeren, voegen tussen betonelementen en hoofddilataties in gebouwen zoals bij parkeergarages. Waterland Afdichtingen Bv heeft voor bijna alle situaties een praktische oplossing. Met producten die iedere toets der kritiek kunnen doorstaan, zoals Saba Sealer MB(T) met KIWA keurmerk.


Postbus 330
2990 AH Barendrecht
Tel. 06 54294175

vca